Beste Oranje Koningsdag kaartkoper,

Allereerst hopen we dat jullie allemaal gezond zijn.

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord en gelezen kan ORANJE Koningsdag 2020 in Alkmaar en Amersfoort niet doorgaan vanwege de maatregelen vanuit de overheid en RIVM aangaande de Corona crisis.
Hier balen we ontzettend van, zeker met het goede weer in het vooruitzicht. We zijn momenteel druk bezig met te onderzoeken op welke wijze we in 2021 willen terugkeren met Oranje Koningsdag.

Op dit moment is het nog te onzeker om hier concreet te zijn, omdat er nog te veel onzekerheden zijn over de toekomst van de evenementen in Nederland.
Maar dat we terugkomen is zeker. Daarom bieden we jou ook de mogelijkheid om je ticket om te zetten in een voucher. Hiermee help je ons te overleven in deze bizarre tijden en zorg je er mede voor dat we volgend jaar teug kunnen komen.

Tickets:
Als je tickets hebt gekocht, dan kun je deze omzetten in een voucher. Hiervoor hoeft je helemaal niets te doen. Het voucher vertegenwoordigt een waarde van 2 tickets voor ORANJE Koningsdag 2021. Dit betekent dat je nog iemand mag meenemen naar ons evenement in 2021. Hiermee geven we je een extra beloning voor het feit dat je ons steunt. Je ontvangt, op het moment dat we weer starten met de kaartverkoop van ORANJE Koningsdag 2021 een mail, met daarin de instructies hoe je je voucher kan omwisselen voor 2 toegangskaarten voor ORANJE Koningsdag 2021.

Mocht je hier nu geen gebruik van willen maken, dan geven we je ook de optie om je geld terug te vragen. Hiervoor ga je naar onze website en volg daar de aangegeven stappen. We streven ernaar om je geld uiterlijk voor 31-8 op je rekening terug te boeken.

Mocht je nog vragen hebben over bovenstaand, dan verwijzen we naar de website, onder het kopie FAQ staat wellicht jouw antwoord. Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kun je deze stellen via info@oranjekoningsdag.nl

We gaan ervan uit jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en willen jullie verder vragen je te houden aan de regels van de overheid. Dan overwinnen we deze crisis op de snelste en veiligste manier.

STAY SAFE!

Organisatie ORANJE Koningsdag.