Welkom bij de speciale club pagina van ORANJE Koningsdag!

Hier kun je voordeling tickets bestellen voor ons Koningsdag festival en tevens geld verdienen voor jouw club!

Koningsdag staat voor samen feestvieren. Mensen komen samen en hebben een mooie tijd!
ORANJE Koningsdag biedt mensen de mogelijkheid om dit te doen op verschillende plaatsen in Nederland. Maar we zijn meer dan alleen maar dat. We willen positivisme uitstralen, vrolijk zijn, mensen samen brengen, mensen helpen, verder brengen!

Daarom willen we verenigingen de gelegenheid geven om ook te profiteren van ORANJE Koningsdag. Samen kunnen we geld voor de clubkas ophalen.

Leden van de vereniging kopen en verkopen kaarten voor ORANJE Koningsdag. Deze kaarten zijn bijzonder. Ze zijn allereerst goedkoper dan dat ze via de normale verkoopkanalen zijn. Iedereen heeft dus sowieso al een voordeel. Daarnaast gaan een deel van de inkomsten naar de clubkas. Op deze manier profiteert iedereen, ORANJE Koningsdag verkoopt meer kaarten en draagt bij aan het lokale verenigingsleven, leden van de vereniging (maar iedereen kan uiteraard een kaartje via de vereniging kopen) kunnen voordeliger naar ORANJE Koningsdag en de vereniging verdiend geld.

Hoe werkt het:
Het idee is heel simpel. Via deze website koop je tickets voor ORANJE Koningsdag. De tickets worden automatisch verstuurd naar de verkoper en de opbrengst voor de vereniging wordt automatisch vastgelegd. Alle leden kunnen zoveel kaarten verkopen als mogelijk is, hier is geen limiet. Vergeet niet jouw club te vermelden, en de rest gaat vanzelf.

Rekenvoorbeeld:
Een toegangskaart voor ORANJE Koningsdag kost normaal 25 euro. Via de vereniging kost dit echter maar 22,50. Hiervan gaat ook nog eens 2,50 naar de verening. Als voorbeeld:
Peter verkoop 42 ORANJE Koningsdag kaarten aan zijn buren, vrienden, familie en enkele tegenstanders tijdens de rust van de wedstrijd. Hij heeft dan zijn vrienden 105 euro bespaard en heeft tevens 105 euro verdiend voor de club! Dat zijn toch weer 4 nieuwe ballen!

Klik hier om tickets te bestellen voor Alkmaar

Klik hier om tickets te bestellen voor Amersfoort

Meer geld verdienen voor je club? Promoot deze actie binnen jouw vrienden, collega’s, andere teams en tegenstanders. De vereniging met de meeste verkochte tickets maakt ook nog eens kans op een superprijs, een VIP experience tijdens ORANJE Koningsdag!