-

FAQ Amersfoort

GAAT ORANJE KONINSDAG IN ALKMAAR EN AMERSFOORT NIET DOOR?
Het is voor ons niet mogelijk om ORANJE KONINGSDAG 2020 te organiseren, op last van de uitgegeven richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij van ORANJE KONINGSDAG vinden dit ontzettend balen, want we hadden er enorm veel zin in, maar we vinden het welzijn en de gezondheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers het allerbelangrijkste en staan daarom volledig achter deze beslissing.

 

IK HAD AL KAARTEN GEKOCHT. KRIJG IK MIJN GELD TERUG?
Als je tickets hebt gekocht, dan kun je deze omzetten in een voucher. Hiervoor hoeft je helemaal niets te doen. De voucher vertegenwoordigt een waarde van 2 tickets voor ORANJE Koningsdag 2021. Dit betekent dat je nog iemand mag meenemen naar ons evenement in 2021. Hiermee geven we je een extra beloning voor het feit dat je ons steunt. Je ontvangt, op het moment dat we weer starten met de kaartverkoop van ORANJE Koningsdag 2021 een mail, met daarin de instructies hoe je je voucher kan omwisselen voor 2 toegangskaarten voor ORANJE Koningsdag 2021.

Hiermee help je ons te overleven in deze bizarre tijden en zorg je er mede voor dat we volgend jaar teug kunnen komen.

 

WAT GEBEURT ER MET DOOR MIJ AANGESCHAFTE PENDELBUSBUSKAARTEN, PARKEERKAARTEN OF LOCKERKAARTEN.
Ook de waarde van deze kaarten wordt omgezet in een voucher, die je weer kunt inzetten voor ORANJE Koningsdag 2021.

 

IK HAD AL KAARTEN GEKOCHT. KRIJG IK MIJN GELD TERUG?
Mocht je geen gebruik van willen maken van bovenstaande regeling, dan geven we je ook de optie om je geld terug te vragen. Hiervoor ga je naar onze homepage van deze website en volg daar de aangegeven stappen. We streven ernaar om je geld uiterlijk voor 31-8 op je rekening terug te boeken.

 

KOMT ER EEN ORANJE KONINGSDAG 2021?
We gaan er op dit moment van uit de we op Koningsdag 2021 terugkomen met ORANJE Koningsdag. In welke vorm, met welke artiesten en op welke steden in Nederland is op dit moment nog niet duidelijk. Volg onze social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook zullen we je een mail sturen, op het moment dat er meer bekend is over ORANJE Koningsdag 2021

 

IS MIJN KAARTJE VOOR VOLGEND JAAR GELDIG?
Voordat we starten met de kaartverkoop van ORANJE Koningsdag 2021 ontvang je van ons een mail, met daarin uitgelegd hoe een en ander gaat werken. Bewaar jouw ticket tot die tijd goed.

 

KRIJGT ORANJE KONINGSDAG 2021 DEZELFDE LINE UP ALS 2020?
We zijn momenteel alle mogelijkheden in kaart aan het brengen, maar zijn hier ook afhankelijk van de eventuele nieuwe regels voor evenementen in 2021. Uiteraard is ons uitgangspunt om weer een knalprogramma te regelen. In een later stadium maken we meer bekend over de nieuwe programmering, houd onze social media en website dus goed in de gaten!

 

IK HEB KAARTEN GEKOCHT VIA TICKETSWAP, WAT NU?
Omdat jij kaarten hebt gekocht via een externe partij (Ticketswap), moet je contact opnemen met Ticketswap. Meer over deze procedure vind je op de website van Ticketswap.

 

MIJN VRAAG STAAT HIER NIET BIJ. WAT MOET IK NU DOEN?
Voor overige vragen kan je een mailtje sturen naar info@oranjekoningsdag.nl

Volg verder de informatie via onze sociale media kanalen.

Stay Safe!

 

 

STAY SAFE!

VERKOOP IS GESTOPT