-

Reis info Amersfoort

ADRES
Het ORANJE Koningsdag festivalterrein is op de Mijnbouwweg te Amersfoort.

AUTO
Vanuit Amsterdam/ Hilversum volg je de A1 tot de afslag 12 Bunschoten- Spakenburg. Volg de N199 Bunschoterstraat en neem alle rotondes rechtdoor. Rijd over de brug en sla bij de kruising Nijverheidsweg-Noord linksaf. Aan deze weg vind je het festivalterrein.

Vanuit Apeldoorn volg je de A1 tot de afslag 12 Bunschoten- Spakenburg. Volg de N199 Bunschoterstraat en neem alle rotondes rechtdoor. Rijd over de brug en sla bij de kruising Nijverheidsweg-Noord linksaf. Aan deze weg vind je het festivalterrein.

In de omgeving van het festivalterrein zijn voldoende gratis parkeerplekken aanwezig.

Kom je liever met de Partybus? Lees snel verder!

PARTYBUSSEN
Partybussen verzorgt het busvervoer naar ORANJE Koningsdag. Een busreis is vaak voordeliger dan het openbaar vervoer. Je kunt kiezen uit meerdere opstapplaatsen plaatsen in Nederland. Indien er geen opstaplocatie bij jou in de buurt is kan je deze aanvragen via de website.

Het busvervoer wordt verzorgd met touringcars waarin iedereen een comfortabele zitplaats heeft. Om het extra gezellig te maken wordt er tijdens de reis muziek afgespeeld. Je mag zelf twee consumpties meenemen voor onderweg maar géén glaswerk.
Klik hier voor meer informatie en voor het boeken van je busreis.

FIETS
Vanaf het centraal station in Amersfoort is het festivalterrein nog geen 5 minuten fietsen. Verlaat het station aan de zijde Piet Mondriaanplein. Vervolg je route over de Piet Mondriaanlaan naar de rotonde De Nieuwe Poort. Sla linksaf de Amsterdamseweg op en ga rechts bij de BCC. Hier zie je het festivalterrein.

Plaats je fiets alleen in de daarvoor gemaakte stallingen bij het evenementen terrein. Vanuit veiligheidsoogpunt kan politie onjuist geplaatste fietsen verwijderen.

HALEN EN BRENGEN
Halen en brengen is gratis. Er is een snelle route en een speciale plek voor Halen en Brengen bij de evenementen lokatie. Laat je daar ook weer ophalen, dan heb je een vaste ontmoetingsplek voor degene die je komt halen.

MET DE TREIN
Kies als eindpunt Amersfoort Centraal. Vanaf hier is het +- 15 minuten lopen naar het festivalterrein aan de Mijnbouwweg. Plan je reis gemakkelijk en snel via www.9292.nl

 

STAY SAFE!

VERKOOP IS GESTOPT